torek, 4. oktober 2016

Zaključek Kolesarske sezone 2016

  S koncem meseca septembra se počasi zaključuje ali pa vsaj umirja kolesarska sezona. Čeprav je jesen zame najlepši čas za kolesarjenje.  Zadnje dneve me je  popolnoma ustavil res nadležen prehlad in se ravno zaradi tega nisem udeležila zadnjega pomembnega dejanja, to je zadnji GP do Naceta, ki je štel za skupni seštevek in odločal še za zadnje točke in mesta.
  Sem se pa veselila zaključka sezone na Štengah, ko je predsednik Žiga podelil pokale za skupne uvrstitve v našem internem GP- ju. V kolesarskem in tekaškem.
  Letošnja sezona je bila kar uspešna.  Odpadel je le Dalmacija Ekstrem Tour,  ko nas je ustavilo res slabo vreme. A smo tri dekleta vseeno same naredile lep kolesarski vikend. Malce sem pogrešala tudi kakšno organizirano rundo na Grossglockner, ali Stelvio.... Pa drugo leto. V oranžno smo obarvali prav vse tekme Pokala Polanskih Puklov, razen na Blegoš nas je bilo malce manj, saj nas je bila ravno takrat večina v Puli na Ironmanu ( kot navijači Semetu seveda)
  Na splošno smo kar zaznamovali leto. Na maratonu Franja je bila Valerija na stopničkah, na maratonu Alpe Andrej. V skupnem pokalu Schneekoppe se je Jure B. odlično odrezal. Da ne govorim o vseh "lokalnih" dirkah, ki so to le zato, ker so v naši bližini, konkurenca je pa vseeno huda.
Lepo so bile obiskane tudi redne torkove in četrtkove runde, na katerih smo sodelovala tudi dekleta.
  Kolesarska sezona se, kot sem že napisala, počasi umirja, no vsaj nekateri bodo (bomo) cestna kolesa zamenjali za gorska, pohodne čevlje in "superge", kasneje za "trenežerje" in smučke (tekaške in alpske) in se pridružili nekaterim Kolokovcem ki tečejo, hodijo v hribe in kolesarijo z gorci preko cele sezone.
  Pričenja pa se tekaški GP. In sicer že konec tega meseca z Ljubljanskim maratonom. Vsem, ki tekmujete v tekaškem GP-ju, želim dobre noge. Vsem, ki ste čez leto pridelali kakršno koli poškodbo, pa, da jo čimprej odpravite in se dobro pripravite na sezono 2017.

 Prilagam še nekaj slik iz zaključka, kjer smo se imeli res lepo (slike so iz telefona in so bolj slabe kvalitete) :



Prvi trije v kolesarskem GP-ju
Andrej, Blaž (Matic), Sandi 


Prve tri med ženskami
Valerija, Tatjana in Katja


  
Tekaški GP
Aleš, Uroš in Luka 


Tekaški GP 
Valerija, jaz in Darja


 Še nagrada kluba Alešu za tekmovanje na Ironmanu
In skromna zahvala Andreji in Sandiju za vso organizacijo in priprave v zadnjem vikendu v Peroju

Fajn je blo


NajKolokovka Katja, NajKolokovec je bil pa Luka
 Da je bila sezona naporna se je videlo šele naslednje jutro saj je bila noč precej kratka



Ni komentarjev:

Objavite komentar